T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / DEMİRCİ - Demirci Halk Eğitimi Merkezi

Demirci Halk Eğitimi Merkezinden Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha!

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, Demirci Devlet Hastanesinde ameliyatlarda kullanılmak üzere steril örtü üretimi yaptı.

Sosyal sorumluluk projeleri ve çalışmaları ile öne çıkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, pandemi sürecinde en ön safta mücadele veren sağlık çalışanları, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesi ile de koordineli çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idari yönetimi ve kursiyerleri, sağlıkçılardan gelen talepleri de gece gündüz demeden, mesai farkı gözetmeksizin çalışarak destek sağlamaya gayret gösteriyor.

Demirci Devlet Hastanesinin ameliyathanelerinde kullanılmak üzere, Halk Eğitimi Merkezinden steril örtü hazırlanması noktasında talepte bulundu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Usta Öğreticisi Müşerref Usta koordinatörlüğünde dikiş kursiyerler büyük bir özen ve itina ile pandemi kurallarına uygun alanlarda çalışarak 500 metre kumaştan;

  •  66 adet 2 metrelik örtü
  • 149 adet 1 metrelik örtü
  • 20 adet dikdörtgen örtü
  • 20 adet kare steril örtü hazıladılar.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya yaptığı açıklamada '' Bu pandemi sürecinde kurumumuz her zaman sağlıkçılarımızın yanında olmuştur. Onların ihtiyaçları konusunda destek olmak bizim için onurdur. Bundan sonra da talep olması halinde yardımcı olmak bizleri sevindireceği gibi, çalışma azmimizi arttıracaktır. Katılımları için İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Gül'e, Şube Müdürümüz Mehmet Sakal'a, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürümüz Özcan Değirmenci'ye, Müdür Yardımcımız Raşit Ünlü'ye çok teşekkür ederiz" dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Gül, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya ve Kursiyerler tarafından istenilen ebatlarda hazırlanan 500 adet steril örtü bezleri Hastane Müdürü Özcan Değirmenci ve Müdür Yardımcısı Raşit Ünlü'ye teslim edildi.

Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sakal'da katıldı.

27-05-2021

27-05-202127-05-202127-05-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.05.2021 - Güncelleme: 27.05.2021 22:00 - Görüntülenme: 396
Kaynak: http://www.demircibld.gov.tr/detaylar/1/haberler/29420/bir_sosyal_sorumluluk_projesi_daha___.aspx
  Beğen | 0  kişi beğendi