Okul Aile Birliğimize ait 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Gelir Gider Durumu...

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Ekm

Şbt

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları düzenleniyor.

Ekm

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ve Demirci Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 'Avcı Eğitimi Kursu' açılıyor.

Ağu

2022-2023 Yılı MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci-öğretmen başvuru, başlama ve bitiş tarihleri açıklandı

Tem

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınacaktır. Başvuru işlemleri 01.08.2022 - 31.08.2022 tarihleri arasında Ek- 2  Ücretli Usta Öğretici  Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ile  e- yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.

Haz

24-25-26 HAZİRAN 2023 Tarihlerinde Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde, Kurban Kesim Elemanı Kursu Açılacaktır.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18  Haziran'da alınacağını bildirdi.

Kurumumuzda;

80 saatlik ücretli Öğretmenler İçin Özel Eğitim Uygulamaları kursu açılacaktır. Kursa aşağıdaki kritlerlerden en az birisini taşıyanlar müracaat edebilir.