T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / DEMİRCİ - Demirci Halk Eğitimi Merkezi

Ramazan Ayı Kurslarımızı Kaçırmayın

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları düzenleniyor.

Kurumumuz tarafından Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları düzenlenecektir. İçerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ni barındıran on bir ayın sultanı Ramazan ayında, dinî ve kültürel değerlerimizi paylaşmak, Kur'an-ı Kerim'i okumak, öğretmek ve öğrendiklerini yaşatmak amacıyla, sevgi, saygı, dayanışma ve yardımlaşma iklimine esin kaynağı olacak etkinlik ve kurslarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.

Yaygın eğitim kurs programlarından "Din Eğitimi" alanında Adab-ı Muâşeret, Dinimi Öğreniyorum, Esnaf ve Ticaret Ahlakı, Hadis Okumaları, Kitabımı Öğreniyorum, Kur'an'ı Doğru Anlama ve Tanıma, Kur'an-ı Kerim (Elifba) Okuma, Yetişkinler İçin Kur'an-ı Kerim'i Tecvidli Okuma gibi 62 adet kurs programımız vardır.

Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.02.2023 - Güncelleme: 01.03.2023 14:28 - Görüntülenme: 423
  Beğen | 1  kişi beğendi