YAZ DÖNEMİ DYK KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18  Haziran'da alınacağını bildirdi.

Kurs merkezi başvurularının alınması  6-10 Haziran'da; öğretmen başvurularının alınması 11-14 Haziran'da; öğrenci başvuruları ise 15-18 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  mezun öğrenciler için şu derslerden kurs açılacağını söyledi: "Türk dili ve edebiyatı, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil, felsefe, psikoloji, sosyoloji, mantık."

Yaz döneminde destekleme ve yetiştirme kurslarının 4 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında açılacağını kaydeden Özer, "Öğretmen ve öğrenciler yaz dönemi sürecinde istedikleri ilde yer alan seviyelerine uygun okul türlerinde yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvuru yapıp katılabilecek." diye konuştu.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız

Yayın: 08.06.2022 - Güncelleme: 08.06.2022 10:46 - Görüntülenme: 337