Etiket Sonuçları: kurs

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680 vatandaş yararlandı.

Şbt

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları düzenleniyor.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlığa bağlı hayat boyu öğrenme kapsamında 81 ilde faaliyet gösteren 1.000 halk eğitimi merkezi ile 29 olgunlaşma enstitüsünde istihdam odaklı açılan yaklaşık 491 bin kurstan 10 milyon 470 bini aşkın vatandaşın yararlandığını açıkladı.

Ekm

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ve Demirci Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 'Avcı Eğitimi Kursu' açılıyor.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 998 halk eğitimi merkezi, her ay 1 milyon vatandaşa kurs imkânı sunuyor. Vatandaşlar, 81 ilde 73 alandaki 3 bin 811 farklı kursa katılabiliyor.  Millî Eğitim Bakanlığınca hayat boyu öğrenme kapsamında 81 ilde faaliyet gösteren 998 halk eğitimi merkezinden, 2022 yılının ilk yedi ayında 7 milyon 570 bin vatandaş yararlandı.

Haz

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce özel eğitim öğrencilerine açılan kurslarda öğrenciler birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarıyor. Bu güzel ürünlerin satışından elde edilen gelirler yine özel eğitm öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için kullanılıyor.

Haz

24-25-26 HAZİRAN 2023 Tarihlerinde Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde, Kurban Kesim Elemanı Kursu Açılacaktır.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18  Haziran'da alınacağını bildirdi.

Mrt

Demirci Halk Eğitimi Merkezince açılan Akıl ve Zeka Oyunları Kursu öğrencileri tarafından İlçemiz Gençlik Merkezinde 4 Mart 2022 Cuma günü "İleri Dönüşüm Anlayışı ile Akıl ve Zekâ Oyunları Tasarımı Sergisi" gerçekleştirildi.

Mrt

Manisa'nın Demirci ilçesinde kullanılmış tekstil ürünlerinden elde edilen iplik ve kumaş parçalarından tasarlanan kıyafetler, düzenlenen defileyle sergilendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca hayat boyu öğrenme kapsamında 81 ilde faaliyet gösteren 996 halk eğitimi merkezlerinden 2022 yılının ilk iki ayında 1 milyon 327 bin 552 vatandaş yararlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 81 ilde faaliyet gösteren 996 halk eğitimi merkezinden 2022 yılı Ocak ayında 602 bin 282 vatandaş yararlandı. Ocak ayında kurslardan yararlanan vatandaşların % 67'si kadınlardan oluşuyor.

Ara

Ekm

Yeni açılan/açılacak olan kurslarımızdan haberdar olmak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.